Αρχική

Payment & Shipping

Payment & Shipping

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το ledesir.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


1. Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω Viva Wallet

 
 


2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή της παραγγελίας σας με κατάθεση του αντίστοιχου ποσού, θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στον ακόλουθο λογαριασμό
 
Τράπεζα: ALPHA BANK
Όνομα Δικαιούχου: ΒΑΛΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Αριθμός Λογαριασμού: 182-002101-076927
ΙΒΑΝ: GR6401401820182002101076927 
 
Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την κατάθεση σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποίησατε την παραγγελία σας. Εάν εντός 2 εργάσιμων ημερών, δεν έχουμε σχετική ενημέρωση, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα.

Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον κωδικό παραγγελίας.
 
*** Απαιτείται κατάθεση ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό σε ειδικά προβλεπόμενες περιπτώσεις, κατά την απόλυτη κρίση της Εταιρίας, κατόπιν επικοινωνίας με τον ΧΡΗΣΤΗ και εφόσον τούτο επιλεγεί από την Εταιρία, όπως π.χ. στην ως άνω περίπτωση προσώπου, που δεν έχει παραλάβει, έχοντας επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, παραγγελθέντα προϊόντα χωρίς αιτιολογία κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν.
 
 
3. Μέσω PayPal
 
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με χρέωση του λογαριασμού σας μέσω της Paypal. Είναι γρήγορο, εύκολο και απόλυτα ασφαλές.
To ledesir.gr εμπιστεύεται το σύστημα πληρωμής του PayPal για τις αγορές των πελατών του. Πρόκειται για ένα διαδεδομένο σύστημα που εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη πληρωμή των διαδικτυακών συναλλαγών. Μέσω του Paypal μπορείτε να κάνετε εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια τις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα (Visa, MasterCard, American Express) ακόμα κι αν δεν είστε εγγεγραμμένος σε αυτό. 
 Το PayPal λειτουργεί με απλό και απόλυτα ασφαλή τρόπο: Όταν γίνεται μια παραγγελία από εσάς, ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας προστατεύεται από SSL ( Secure Sockets Layer) 3.0 ή μεγαλύτερο και κρυπτογραφείται από το σύστημα του PayPal. Οι λεπτομέρειες της πιστωτικής κάρτας σας, αποκρυπτογραφούνται μόνο αφού φθάσουν στο σύστημα του Paypal, όπου και γίνεται η αυτόματη επεξεργασία των στοιχείων και η χρέωση της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας, αποθηκεύονται με ασφάλεια και δεν είναι δυνατόν να κλαπούν κατά την διάρκεια της συναλλαγής.
 Το  ledesir.gr δεν αποκτά ποτέ πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας και κατ’επέκταση δεν έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει καμία σχετική πληροφορία. Αν έχετε επιπλέον απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του PayPal, μπορείτε να επισκεφτείτε το Paypal Privacy Policy.
 
 
Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω των ταχυμεταφορών της ACS Courier ή μέσω ΕΛΤΑ Courier.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
For your better service, ledesir.gr offers you the following payment methods:
 
1. Payment by Viva Wallet
 
2. Direct Deposit to a Bank Account
In case you choose this payment method for your order, you make a direct deposit of the equivalent amount to the following bank account:
 
Bank: ALPHA BANK
Holder’s Name: VALMA MARGARITA
Account’s number: 182-002101-076927
ΙΒΑΝ: GR6401401820182002101076927
 
You have to complete your payment within 2 working days, otherwise we will have to cancel your order.
 
In the "Comments/Justification" section, it is important to mention your full name and order number.
 
*** Direct Deposit to a Bank Account is mandatory in special occasions at the discretion of the company by contacting the USER and if so selected by the Company, such as in the above case of a person who has not received, having selected as payment method payment on delivery, ordered products without ground, repeatedly in the past.
 
 
3. PayPal
 
One of the safest ways to make a purchase online, is via your Paypal personnal account.
It's quick and easy: you pay and PayPal sends the money to the company 's account. With a credit or debit card and a PayPal account you can pay for all items in just a few clicks. 
 
It 's safe : PayPal stores your financial information securely and doesn't share it with others when you make a purchase.
 
 
Your order will be delivered by ACS Courier Service or by ELTA Courier.